Gizlilik Politikası

unluikinciel.engelsizyasamvakfi.org' da tüm bilgileriniz %100 güvenlik altındadır. Müşteri güvenliği unluikinciel.engelsizyasamvakfi.org’da son derece önemlidir. Bu güvenliği sağlamak ve korumak için gerekli donanım ve güvenlik alt yapısı sağlanmıştır. Girişi yapılan tüm kişisel bilgilerin gizliliği, tüm dünyada güvenle kullanılan, Rapid SSL (Secure Socket Layer) şifreleme teknolojisi ile sağlanır.

E-posta adresi ve posta adresi, telefon gibi bilgiler yalnızca sitemizin standart ürün teslim ve bilgilendirme prosedürleri için kullanılır ve bu bilgiler ancak sitemizden ürün satın alan ziyaretçilerin kendi istekleri doğrultusunda ilgili forma girildiğinde sitemizin veritabanına kaydedilir. unluikinciel.engelsizyasamvakfi.org veritabanında bulunan kişisel bilgiler asla üçüncü kişi/kurumlarla paylaşılmaz. Bunun yanında yasal soruşturma yapan her türlü kurum ve kuruluşa, sitemiz elindeki bilgileri istendiği takdirde sağlamak zorundadır.

Alışverişiniz sırasında kredi kartı ve ödeme bilgileriniz bankalara tamamen güvenli ve sitemize kaydedilmeden 128 Bit SSL sertifikası ile şifrelenerek gönderilmektedir. Kredi kartı bilgileriniz zukkan.com tarafından kaydedilmez ve dolayısıyla saklanmaz.